بهترین نوع هندوانه چیست؟
هندوانه میوه ای است که هر چه رسیده تر باشد مزایای آن بیشتر خواهند بود.
وقتی که هندوانه برسد گوشت آن از سفید به رنگ صورتی و یا قرمز در خواهد آمد، در چنین شرایطی نه تنها این میوه شیرين تر و خوشمزه تر می شود، بلكه حاوی مواد مغذی بيشتری نيز خواهد بود، زیرا چگالی آنتی اكسيدان های آن به تدریج افزايش می یابد، بنابراین اطمینان حاصل كنید كه هندوانه ی شما كاملا رسیده باشد تا بتوانید نه تنها از طعم دلپذیر آن بلکه از مواد مغذی موجود در آن نیز لذت ببرید.
منبع مجله سلامت